Sunday 6 December 2020

HAYKIRAN KADINLAR KİTAP KULÜBÜ

Bir projenin başlamasının bir hikayesi olmalı😌
Ve Bence bir proje bulunduğun ortamın ihtiyacından ortaya çıkmalı. Bence bir proje sürdürülebilir olmalı ve sürmeli de..
Kadın Değişir Toplum Değişir 3.yılında ve bu yolda yapacaklarım devam edecek, sürecek..
Neden mi?
Her buluşmada gelen geri bildirimlerin içtenliği ve ihtiyaca olan cevabı.
'HAYKIRAN KADINLAR' Kitap Kulübü olarak 2. Konuk yazarı kitap sohbetimizi geçtiğimiz pazar günü tamamladık.
Yeşilçam Filmlerimizin unutulmaz oyuncularından Hulusi Kentmen'in torunu Melek Kentmen Di. Melek 'Dedem Hulusi Kentmen' kitabının sohbeti için annesi ile birlikte İstanbul'dan geldi.
Onları evimde konuk etmek benim için büyük bir onurdu🙏
Hulusi Kentmen'in ve Melek'in babasının da denizci olduğunu duymak ise hem şaşırttı hem de nasıl  bir tesadüftür diye düşündürdü. Zira ben de eş tarafından denizci olunca masada bir denizci eşi olma muhabbeti çevirdik.😌
Haykıran Köyü'ne geldiğimizde köy muhtarımız Sıtkı Şen ve eşi Nuriye ablam ve kadınlarımız bizi karşıladılar. Köyümüze özgü fincanda pişen kahveleri içtikten sonra Haykıran Köyü Atatürk Kütüphanesinde her zamanki çemberimizle sohbetimiz başladı. Sesimi tam kullanmadığım için canım arkadşaım Merve'den destek istemiştim. Saolsun ailesiyle beraber kalktı geldi ve sohbet boyunca destek oldu. Merve Tandoğan Çalışkan
Çok keyifli bir sohbet gerçekleşti.
Teşekkürlerim var bolca.
Öncelikle hiçbir karşılık beklemeden tüm mütevaziliği ile bizleri kırmayarak gelen, gönlü güzel Melek Kentmen' e çok teşekkür ediyorum.
Melek ile bizleri buluşturan canım arkadşaım @banutozluyurt a şükran doluyum.
Her zaman her konuda yanımda olan destek olan adeta bir kardeş gibi benimle dayanışma içinde olan Merve ciğime müteşekkirim.
Yapmış olduğum her faaliyete inanan, güvenen yanımda olan köy muhtarımız Sıtkı beye ve eşi Nuriye ablam iyi ki varsınız.
Kitaplarımızı satın alarak kadınlarımıza ulaştıran Nuran ablamıza çok çok teşekkür ediyoruz.
Ve teşekkürün en büyüğü köyümüzün okurları, kitap kulübünün üyeleri canııım kadınlara🙏iyi ki varsınız. İyi ki varız🙏🌺❤️ Projenin ilerlemesi için bazı ihtiyaçlarımız var ve destek bekliyorum bu anlamda🙏#kadındeğişirsetoplumdeğişir @fark_yaratan_kadinlar






 

No comments:

Post a Comment